Slide

 

 

 

Brakke Bestratingen is actief sinds 2005.
Sinds 2018 zijn er andere werkzaamheden op de voorgrond gekomen maar desondanks zijn wij nog steeds actief in diverse bestrating,- en tuin- klussen.

Ook fungeren wij als tussenpersoon voor grotere klussen. Hiervoor maken wij gebruik van onze netwerk met diverse stratenmakers, hoveniers, en grondverzetbedrijven.

Bel of mail dus gerust voor meer informatie.

Kijk hier voor foto’s van afgeronde projecten.

Herbestraten

Omdat bestrating door bijv. intensief gebruik verzakt, is het op zijn tijd nodig om hier iets aan te doen. Als de stenen nog van goede kwaliteit zijn kunt u overwegen om te gaan herstraten.

U hebt dan voor relatief weinig geld een goed opgeknapte bestrating.

Nieuwe bestrating

Het kan ook zo zijn dat u uitgekeken bent op uw oude bestrating, of dat u voor een nieuw aan te leggen bestrating op zoek bent naar nieuwe stenen of tegels.
Wij kunnen u hierin advies geven en doorverwijzen naar de dealer waar wij klant zijn. Zij hebben enkele showtuinen en kunnen u nog meer advies geven. Wij maken ook voor nieuwe werken graag een prijs voor u.

Tuinaanleg

Bij bestratingswerkzaamheden krijgt u al snel te maken met verandering van het beeld van uw (bedrijfs) tuin. Daarom is het soms gewenst om ook de tuin aan te pakken. Meestal is het goed om eventueel grondwerk ten behoeve van de tuin van tevoren in het plan op te nemen en voor het bestraten uit te voeren. Ook bij het aanleggen van uw tuin, leggen van grasmatten, egaliseren van grond en eventueel overig grondwerk kunnen wij u van dienst zijn.